0768 - 45 85 65snackanmalerifog@gmail.com

Ett måleriföretag i Lund och Lomma

Vårt måleriföretag ger dig ett perfekt resultat

Snäckan Måleri & Fog är ett måleriföretag, som du alltid kan lita på till 100 procent. Om du behöver hjälp inom måleri i närheten av Lund eller Lomma, så är vårt företag ett mycket ypperligt val för dig. Om du särdeles tycker att det är viktigt med kvalitet, när du anlitar ett måleriföretag, så är vårt måleriföretag, Snäckan Måleri & Fog ett företag för dig.

Tack vare lång erfarenhet och en kompetens som vida överstrider de flestas inom måleri, så har vi på Snäckan Måleri & Fog möjlighet att hjälpa till med det allra mesta som rör måleri och dylika tjänster. Med vår hjälp blir väldigt enkelt att få den hjälp som man önskar sig, när det kommer till tjänster inom måleri.

Här på vårt företag, Snäckan Måleri & Fog, så kan man få hjälp med det mesta som rör måleri och dylika tjänster. Vi hjälper både till med inomhusmålning och måleri utomhus. Vi genomför exempelvis badrumsmåleri, måleri på altanen, måleriuppdrag inom andra områden och mycket, mycket mer. Vi ser till att alla som anlitar oss är fullständigt nöjda med det resultat, som vi har åstadkommit.

Om du vill veta mera om de olika tjänster som vi tillhandahåller, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan i sådana fall berätta mera exakt om våra olika tjänster. Vi är företaget, som erbjuder allt från enkla och snabb uppdrag till mer komplexa, avancerade och tidkrävande måleriuppdrag. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med.